0%
palm palm

Kaštela – Pravi izbor za savršeni odmor

Kaštela – Pravi izbor za savršeni odmor

Cijena: Besplatno

Kaštela – Pravi izbor za savršeni odmor

 

Hotel Adria je smješten u gradu Kaštela, točnije Kaštel Štafiliću, na savršenoj lokaciji samo 1,7km od Zračne luke Split čime je idealno polazište za istraživanje ljepota Dalmacije. Najbliža plaža, svega 400m udaljena je poznata plaža Resnik, omiljeno kupalište Kaštelana i njihovih gostiju. Nekada je bila poznata po svom ljekovitom blatu, a danas je to lijepa šljunčano-pjeskovita plaža koja nudi razne sportske i zabavne sadržaje.

 

Možda niste znali, ali Kaštelanska Rivijera je jedna od prvih rivijera na Jadranu i svojom ljepotom je privlačila ljude od pamtivijeka. Sedam Kaštela, sedam bisera bili su dom starogrčkih pomoraca, rimskih patricija, hrvatskih vladara i plemića, ali i vrijednih voćara i vinogradara. Zato, iznajmite bicikl ili prošećite Kaštelima, posjetite renesansne dvorce i utvrde, okupajte se na plaži, a zatim se uputite na padine Kozjaka i okusite božanstveni okus Kaštelanskog Crljenka, u svijetu poznatog kao Zinfandel.

 

Svega 8km od hotela Adria, udaljen je UNESCOm zaštićen grad-muzej, Trogir. Ljubitelji kulturno-povijesnih spomenika ovdje će pronaći svoj raj. Trogir ima neponovljivu povijesnu jezgru, Radovanov portal, umjetničke zbirke, koje su tijekom stoljeća privlačile putopisce i turiste. Prošetajte gradom, osvježite se na sunčanoj trogirskoj rivi, okupajte se na Čiovu, a sa sobom ne zaboravite ponijeti najpoznatiji suvenir Kairos.

 

18km udaljen od hotela Adria nalazi se kulturno, urbano i prometno središte Dalmacije, Dioklecijanov grad Split. Najpoznatiji upravo po UNESCOm zaštićenoj Dioklecijanovoj palači i rivi, ovaj grad nudi mnogo više. Grad Split je put u mnoge dalmatinske destinacije kako na kopnu tako i na moru. Uz bogatu kulturno – arheološku ponudu, ovaj grad nudi i bogati noćni život.

 

Koje aktivnosti nude Kaštela?

  • Noćni život
  • Plaže
  • Sportski sadržaji
  • Bicikliranje
  • Planinarenje
  • OPG
  • Razgledavanje
  • Vožnja brodom

Cijena

Besplatno

CroatianEnglish