0%
palm palm

Hotel Adria, Kaštela

Hotel Adria je smješten u Kaštel Štafiliću, na savršenoj lokaciji samo 1,7km od Zračne luke Split čime je idealno polazište za istraživanje ljepota Dalmacije. Najbliža plaža, svega 400m udaljena je poznata plaža Resnik, omiljeno kupalište Kaštelana i njihovih gostiju. Nekada je bila poznata po svom ljekovitom blatu, a danas je to lijepa šljunčano-pjeskovita plaža koja nudi razne sportske i zabavne sadržaje.

Možda niste znali, ali Kaštelanska Rivijera je jedna od prvih rivijera na Jadranu i svojom ljepotom je privlačila ljude od pamtivijeka. Sedam Kaštela, sedam bisera bili su dom starogrčkih pomoraca, rimskih patricija, hrvatskih vladara i plemića, ali i vrijednih voćara i vinogradara. Zato, iznajmite bicikl ili prošećite Kaštelima, posjetite renesansne dvorce i utvrde, okupajte se na plaži, a zatim se uputite na padine Kozjaka i okusite božanstveni okus Kaštelanskog Crljenka, u svijetu poznatog kao Zinfandel.
18km udaljen od hotela Adria nalazi se kulturno, urbano i prometno središte Dalmacije, Dioklecijanov grad Split. Najpoznatiji upravo po UNESCOm zaštićenoj Dioklecijanovoj palači i rivi, ovaj grad nudi mnogo više. Grad Split je put u mnoge dalmatinske destinacije kako na kopnu tako i na moru. Uz bogatu kulturno – arheološku ponudu, ovaj grad nudi i bogati noćni život.
Svega 8km od hotela Adria, udaljen je UNESCOm zaštićen grad-muzej, Trogir. Ljubitelji kulturno-povijesnih spomenika ovdje će pronaći svoj raj. Trogir ima neponovljivu povijesnu jezgru, Radovanov portal, umjetničke zbirke, koje su tijekom stoljeća privlačile putopisce i turiste. Prošetajte gradom, osvježite se na sunčanoj trogirskoj rivi, okupajte se na Čiovu, a sa sobom ne zaboravite ponijeti najpoznatiji suvenir Kairos.

Zašto odabrati nas?

Hotel Adria je smješten na savršenoj lokaciji po mjeri svakog gosta, svega 1,7km udaljen od Zračne luke Split, samo 400m od poznate plaže Resnik i 6km od povijesnog grada Trogira. Dioklecijanov grad Split je udaljen svega 18km. Hotel nudi uslugu buffet doručka i a la carte večere i organizaciju vaših proslava i poslovnih seminara.

Besplatan parking
Besplatan parking
Organizacija proslava
Organizacija proslava
Klimatizirane sobe
Klimatizirane sobe
Besplatan i brzi Wi-fi
Besplatan i brzi Wi-fi
Lift
Lift
Restoran
Restoran
Prijevoz do zračne luke
Prijevoz do zračne luke
Recepcija 0-24
Recepcija 0-24

Pravni podaci:

Naziv firme: M.C.Trgovina d.o.o.
Adresa sjedišta: Cesta Franje Tuđmana 969, 21217, Kaštel Štafilić
Upis u sudski registar: Trgovački sud Split
Broj pod kojim je tvrtka upisana u sudski registar: 080389415
Godina osnivanja: 1992.
MB: 03907481
OIB: 65162515620
Član uprave: Milan Šustić
Iznos temeljnog kapitala: 315.100,00 HRK uplaćen u cjelosti
Naziv i sjedište financijskih institucija u kojima tvrtka ima otvorene račune: Zagrebačka banka- Split
Broj računa: HR3823600001101833550