0%
palm palm

Odaberite svoj smještaj u hotelu Adria

Želite se kvalitetno odmoriti i bezbrižno uživati na ljetovanju? Kvalitetan smještaj je prvi i možda najvažniji korak na tom putu! Hotel Adria raspolaže s 11 svijetlih, udobnih i elegantno uređenih smještajnih jedinica ( 5 dvokrevetnih soba, 4 trokrevetnih soba i 2 apartmana 2+2) smještenih na dva kata hotela. Smještajne jedinice su prozračne i udobne, opremljene klima uređajem i TV-om sa satelitskim programom. Svaka smještajna jedinica ima vlastiti balkon s pogledom, en suite kupaonicu opremljenu s ručnicima, kozmetičkim i higijenskim potrepštinama.

palm

Apartman

Udobni i elegantni apartman 2+2 idealan je za obitelj s dvoje djece ili prijatelje koji su došli uživati u ljetu, suncu i moru. Sastoji se od odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka, privatne kupaonice s tušem i balkona. Udobnost boravka zagarantirana je kvalitetnim bračnim ležajem i kvalitetnim dvosjedom na razvlačenje udobnim za spavanje. Zasluženo se odmorite ili si prikratite vrijeme prije aktivnog dana uz knjigu ili TV. En suite kupaonica s tušem opremljena je sušilom za kosu, ručnicima i osnovnom kozmetikom. Smještajna jedinica je klimatizirana i grijana, ima satelitski TV, mini hladnjak, besplatni wi-fi, ormar za garderobu, radni stol i noćne ormariće. U hotelu se provodi dnevna kontrola i čišćenje soba. Plahte i ručnici se prema standardima zaštite okoliša mijenjaju svaki treći dan, a na zahtjev gosta se mogu mijenjati.

Podaci

  • Odrasli: 4
  • Površina: 32m²
  • Kategorije: Luxe

Trokrevetna soba

Trokrevetna soba 2+1 je opremljena kvalitetnim bračnim krevetom i jednim krevetom za jednu osobu. Idealna je za manju obitelj ili prijatelje na proputovanju Jadranom. Uživajte u savršenom odmoru u udobnoj i elegantnoj sobi s prostranim balkonom i kupaonicom s tušem. Udobnost ležaja pružit će vam potreban odmor, knjiga ili TV prikratiti vrijeme prije aktivnog dana, a ostali sadržaji pružiti svu potrebnu udobnost i komfor. U sobi se nalazi kupaonica s tušem, sušilom za kosu, ručnicima i osnovnom kozmetikom. Smještajna jedinica je klimatizirana i grijana, ima satelitski TV, mini hladnjak, besplatni wi-fi, ormar za garderobu, radni stol i noćne ormariće. U hotelu se provodi dnevna kontrola i čišćenje soba. Plahte i ručnici se prema standardima zaštite okoliša mijenjaju svaki treći dan, a na zahtjev gosta se mogu mijenjati.

Podaci

  • Odrasli: 3
  • Površina: 24m²
  • Kategorije: Standard

Dvokrevetna soba

Uživajte u savršenom odmoru za dvoje u udobnoj i elegantnoj sobi s prostranim balkonom i kupaonicom s tušem. Udobnost kvalitetnog bračnog ležaja pružit će vam potreban odmor, knjiga ili TV prikratiti vrijeme prije aktivnog dana, a ostali sadržaji pružiti svu potrebnu udobnost i komfor. U sobi se nalazi kupaonica s tušem, sušilom za kosu, ručnicima i osnovnom kozmetikom. Smještajna jedinica je klimatizirana i grijana, ima satelitski TV, mini hladnjak, besplatni wi-fi, ormar za garderobu, radni stol i noćne ormariće. U hotelu se provodi dnevna kontrola i čišćenje soba. Plahte i ručnici se prema standardima zaštite okoliša mijenjaju svaki treći dan, a na zahtjev gosta se mogu mijenjati.

Podaci

  • Odrasli: 2
  • Površina: 18m²
  • Kategorije: Economy